יום רביעי, 18 ביולי 2012

אוכל מקומי

היום קטפנו את עגבנית השרי הראשונה מהגינה שלנו. יובל זכה בה. טוב שמאיה לא היתה בסביבה. שניהם מחסלי עגבניות סדרתיים.




תוצרת הגינה שלנו מהיום. עגבניות בשלבי בשלות שונים. שני זנים שונים של מלפפון. האחד מוצלח ביותר, השני (הגדולים בצבע ירוק בהיר) פחות מוצלח.


דג טונה שדג חבר, הגיע אלינו הישר מהים הקרוב אלינו.


 עוזרי השף באים לביקורת.


והנה הדג מוכן להגשה. אפשר לסמוך על יונתן שכמו במעשה קסמים הופך כל מנה שהוא מכין ליצירת מופת.


התוצאה? ארוחה מגוונת וטעימה ביותר. סלט ירוק, כרובית, פלפל וקשוא ממולא, ודג הטונה.
וכך נאמר על הדג:  עידן: "אבא, ג'ייסון דג ממש טוב!" (התכוון לומר שהדג שהוא דג טעים).


אני לא יודעת ממה נהננו יותר. מהאוכל הטעים או מלראות את המתוקים שלנו כל כך נהנים ממנו. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה