יום שבת, 6 באפריל 2013

בישול לפריזר

עם חזרתו של יונתן ליום עבודה מלא נתקלתי בקושי העיקרי של להכין לנו אוכל במהלך היום. מעבר לארוחות בוקר וצהריים הילדודס רעבים גם בין לבין לבין. הפתרון לארוחות הביניים הוא פירות,שקדים, אגוזים ומאפינז שאני אופה כל כמה בקרים (חלק אוכלים חלק מקפיאים שישאר טרי לימים הבאים). ארוחות בוקר הן בדרך כלל דיסה או גרנולה או בוריטו ממולא במשהו. ארוחות הצהריים הן הבעיה העיקרית. בסוף השבוע הראשון לאחר שהתחיל לעבוד, יונתן עשה יום בישולים ארוך והכין כמות אוכל גדולה שכולה יועדה להקפאה. ומאז אנחנו נהנים בצהריים ממרקים, ממולאים, ועוד כל טוב שאני שולפת בבוקר מהפריזר ומחחמת בצהריים.








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה